Ohjelmisto

Tapahtuman ohjelma räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaiseksi laajasta ohjelmistosta. Ohessa esimerkkejä ohjelmisto kokonaisuuksista.

SHOW& CHAMPAGNE
Show & Champagne on tyylikäs showkonsepti,joka henkii sensuellia latinolaista tyylikkyyttä ja syleilee unohtamattomalla glamourillaan

Champange Lounge
Elegantti lounge, jossa luodaan kuplivaa tunnelmaa. Upeat glamourasuiset kaunottaret tarjoilevat maljan kuohuvaa johdattelemaan vieraat konseptin kuumaan latino tunnelmaan.

Show Elegance
Tyylikäs show, joka saa yleisön veret virtaamaan ja tunteet kuohahtamaan. Se viettelee katsojansa kiihkeään rytmiin ja kuumaan tunnelmaan.

Kuumaa tanssin huumaa -opetus
Opetusnumero, jossa tanssinopettajat johdattavat yleisön tunnettujen tanssihittien tahtiin tanssin huumaan.
”After this you will know what hips can do”

MAMBO NIGHTS
Mambo nights on Move showkonsepti, joka henkii Latinalaisen Amerikan salaperäistä kiihkeää tunnelmaa, sikarin tuoksua ja valkoisia Panama-hattuja. Musiikkityylinä illan aikana kuuluu tunnettuja latino-hittejä ja kuumia salsarytmejä.

Cigar Lounge
Tunnelma on kuin 50-luvun mustavalkoelokuvista! Salsa, rumba ja mambo soivat taustalla,  kun salaperäisen kauniit naiset tarjoilevat loungessa maistuvia rommidrinkkejä. Piristä makuaistejasi mintunlehdillä terästetyllä mojitolla tai maista kookoksen makeutta piña coladassa.

Samba Espectáculo
Show on intohimoa tihkuva hetki, joka viettelee katsojansa. Sokkeloisilla, varjojen kirjomilla kujilla salaperäiset silmät kohtaavat polttavan katseen ja kielletyn tunteen. Tunnelma kasvaa iloa pursuavaksi, hapsumekkojen hulmuava liike antaa rytmiä katsojankin lanteisiin.

Konga kulkue ja Limbous
Viihdyttävä ohjelmanumero jossa yleisö pääsee näyttämään mallia kuinka ”rima alitetaan”.

Advertisements